Gyakran Ismételt Kérdések

 • Ár/érték arányunk kedvező
 • Panziónk a belvárosban van, csupán 5 perc sétára vagyunk a városközponttól (Nagytemplom, Piac utca, Kossuth tér, Déry Múzeum…).
 • Minden konferencia helyszín, kórház, bevásárló központ, szabadidő és szórakozási lehetőség helyszíne elérhető közelségben és könnyen megközelíthető.
 • Panziónk szobáinak többsége önálló kertrésszel, fedett terasszal rendelkezik, ezzel elkülönítve a többi vendégtől.
 • Parkosított, csendes helyen pihenhetnek vendégeink, zárt parkosított udvarban.
 • Panziónk szobái komfortosak, jól felszereltek.
 • Vendégeinket kedves, udvarias, figyelmes munkatársak fogadják, és segítik.
 • Kedves vendégünk! Győződjön meg személyesen a Panziónk további előnyeiről.

Panziónk kisgyermek ellátásában is segítséget nyújt! Igény esetén mobil gyerekágyat, etetőszéket, babafürdetőkádat, pelenkázót is biztosítani tudunk. Panziónkban vannak nagy családosok elhelyezésére is alkalmas 2 szobás (külön légterű) apartmanok. 2018-ban tervezzük egy szabadtéri gyerek/baba játszórész kialakítását az udvari parkosított részen. 3 éven aluli gyermek számára a reggeli ellátás ingyenes. Gyerekeknek társasjátékok (sakk, kártya, stb.) és gyerek DVD-k igényelhetőek térítésmentesen.

 • Autópályán és autóutakon gépkocsival, motorkerékpárral, kerékpárral történő érkezésnél: keresse a Péterfia- Simonyi utat, és ezen vonalon közlekedő 1-es villamos nyomvonalát ill. a Centrum felé eligazító táblát.

GPS: 47°32’13” 49624N                   21°37’37” 11044E

 • Vonattal érkezők: Nagyállomástól 1-es vagy 2-es villamossal a Kálvin téri megállóig (5 megálló), és azt követően a nagyerdő felé a jobb oldalban gyalog 200 m.
 • Repülőtérről érkezőknek a megközelítés: busszal, taxival- 6,3 km, 10 perc °

Vendégeink a szobát az érkezés napján 14:00-tól vagy a megbeszélt időpontban foglalhatják el. Lehetőség van előbb is elfoglalni a szobát a Panzió telítettségétől ill. a vendégek igényétől függően. Csoport(ok) érkezése, igénye esetén, csomagok elhelyezésére egy szobát vagy helységet álltalában biztosítani tudunk.

Igény esetén reggelit tudunk biztosítani. A reggeli törzs ideje hétköznapokon 7:00-9:00-ig, szombaton és vasárnap 7:00-09:30-ig.  A vendég érkezéskori igénye esetén lehetőség van korábbi időpontban történő reggeliztetésre is. Vendéglétszámtól függően a’la cart (étlap szerinti) vagy svédasztalos reggelit biztosítunk. A reggeliző helység a főépület alagsorában található.

A távozás napján délelőtt 10:00-ig kérjük a szoba elhagyását. Lehetőség van későbbi kijelentkezésre is, mely a panzió foglaltságától is függ. Célszerű előző este ezt a recepción egyeztetni. A szállás későbbi -10:00-tól 16:00-ig-  történő elhagyásakor a szállás díj 50%-át számoljuk fel. 16:00 órán túli tartózkodás esetén a teljes egy éjszakai szállás költség kerül felszámolásra.  Egyéb igény esetét egyéni egyeztetés szükséges. Kérjük kedves vendégeinket a kellemetlenségek elkerülése érdekében esetleges tovább tartózkodási igényét lehetőleg az érkezést megelőző napokban jelezzék panziónk felé a recepción.

A szállás elfoglalása előtt érkezéskor készpénzben fizetendő. Elfogadunk SZÉP kártyát ( OTP, K&H, MKB) és Erzsébet kártyát/utalványt is. Lehetőség van számlánk alapján előre történő átutalásra, ill. a vendégek távozását követő 8 napon belül történő átutalásos fizetésre is.  Bankkártyával történő fizetés nem lehetséges.

Csoportok részére (min. 15 főtől) egyedi csoport kedvezményt igényelhetnek a szoba és reggeli árainkból.

Zárt parkolási lehetőséget tudunk biztosítani, szobánként 1 autó parkolása ingyenes, minden további parkolás nettó 1.500,-Ft/nap/autó. Amennyiben olyan autóbusszal/ mikrobusszal érkeznek mely a parkoló udvarunkba (kapualj mérete miatt) nem tudna beállni, úgy fizető parkolás lehetősége az utcán biztosított.

Miden szobában és apartmanban van hajszárító, színes TV, légkondicionáló, minibár (hűtőszekrény), mikrohullámú sütő, evőeszköz, tányérok, poharak, varró felszerelés, cipőtisztító szett.

Vendégeink számára biztosítunk törölközőket, kisgyerekek számára kiságyat, fürdető kádat, etető széket (reggelizőben).
Igény esetén tavasztól őszig (időjárás függvényében) lehetőség van kerékpár bérlésére..

Panziónk szobái, előterei, recepciója nem dohányzó, ennek alapján az épületekben

TILOS A DOHÁNYZÁS ÉS A NYÍLT LÁNG HASZNÁLATA!

(gyertya, mécses … használat)

A dohányzás a szobákhoz, apartmanokhoz tartozó loggiakon, teraszokon és udvaron lehetséges. A dohányzás tiltását és lehetőségét információs táblák jelölik ( tűzrendészeti, dohányzási szabályzat).

Panziónk, a Centrum Panzió étteremmel nem rendelkezik, így ebédet, vacsorát helyben nem tudunk biztosítani. Panziónk közelében azonban több éttermet is tudunk ajánlani a T. vendégek igények szerinti árak és minőség alapján.

Számítógép és Internet használat a recepción 2 számítógépen ingyenesen biztosított, a szobákban WIFI kóddal lehetséges az internetelérés.

Panziónkban igény esetén T. vendégeinknek mosási, szárítási, vasalási lehetőséget is ajánlunk térítés ellenében.

Panziónk alagsorában, az erre kijelölt helyen való használattal vasalóasztalt és vasalót ingyenesen biztosítunk.

A recepciónkun A4 é A3-as formátumban nyomtatási, fénymásolási lehetőség, számítógépről, pendrive-ról való nyomtatás is lehetséges külön díjért.

A recepción 24 órás nonstop ügyelet van. Naponta 21:00-tól másnap reggel 06:00-ig – vagyonvédelmi és biztonsági okokból – a panzió főbejárata zárt. Ezen időpontban csengetni szükséges. Igény szerint térítés ellenében széfet biztosítunk a recepción.
Parkolás a zárt udvaron.

Panziónk igény esetén gépkocsi vagy transzfer igénylését közvetíti a partnerekhez.

Panziónk maximum 40 főt befogadó alagsori különteremmel rendelkezik, mely külön fizetés ellenében igényelhető. Előzetes megbeszélés, illetve foglalás szükséges.

 • Kossuth tér, Nagytemplom: 5 percnyi sétával- 400 m
 • Kölcsey Művelődési és Konferencia Központ: 5 percnyi sétával – 500m
 • Aquaticum élményfürdő és Nagyerdei Gyógyfürdő: 1-es villamossal 10 perc, gyalog 20 perc, személyautóval 10 perc – 2 km.
 • Nagyerdei Stadion- 1-es villamossal 10 perc, gyalog 20 perc, személyautóval 10 perc – 2 km.
 • Állatkert- Vidámpark, Ködszínház, Szabadtéri színpad, Békás-tó, Pagony-játszótér – 1-es villamossal 10 perc, gyalog 20 perc, személyautóval 10 perc – 2 km.
 • Klinikák- 1-es villamossal 11 perc, gyalog 25 perc, személyautóval 11 perc – 2,4 km.
 • Debreceni Egyetem főépülete, Egyetem tér: 1-es villamossal 11 perc, gyalog 25 perc, személyautóval 11 perc – 2,4 km
 • Mozi : Debreceni Pláza épületében Cinema City – gyalog 2 perc – 200 m

További mozik: Apolló mozi- gyalog 12 perc, villamossal 6 perc – 800 m

 • Színház: Csokonai színház – gyalog 12 perc, villamossal 5 perc – 800 m
 • Nagyállomás: gyalog 20 perc, 1-es és 2es villamossal 15 perc, személyautó 10 perc – 1.5 km
 • Étkezési lehetőségek ( éttermek) és szórakozóhelyek: 300-m től kezdődően.
 • Szabadidő központok és szabadidős lehetőségek: tájékoztatás recepción.
 • Bevásrló központok, hipermarketek, szupermarketek:
  Fórum, Debrecen Pláza, élelmiszerláncok: gyalog 2- 5 perc, személygépkocsi 1-2 perc – 300-500 m

A CENTRUM PANZIÓ tulajdonosa és munkatársai, kényelmes, nyugodt pihenést kívánnak biztosítani minden kedves Vendégünknek. Panziónk csendes-családias légkör megteremtésére, teljes nyugalom biztosítására törekszik kedves Vendégeink részére. Ezen célunk megvalósulása érdekében mindenkit tisztelettel kérünk ennek figyelembevételére.

Kedves Vendégeink figyelmét a következők betartására hívjuk fel:

ÉRKEZÉSNÉL:

 1. Vendégeink a szobát az érkezés napján 14.00 órától, vagy a megbeszélt időpontban foglalják el.
 2. Megérkezéskor az érvényes, személyt igazoló okmányt a Recepciónál kérjük bemutatni, a bejelentőlap minden rovatát olvashatóan kitölteni.
 3. Tájékoztatást adunk a szoba árakról, az elhelyezésről, fizetés módjáról. (SZÉP kártyát (OTP, K&H, MKB) Erzsébet utalványt/kártyát elfogadunk)
 4. Vendégeink részére tudunk parkolót biztosítani. Szobánként 1 db autó parkolása ingyenes, minden további parkolóigény fizetős, árlista szerint. (A Péterfia utcán való parkolás hétköznapokon 8-18 óráig, szombaton 8-14 óráig fizetős.)
 5. Kulcshasználat: a kulcsot/kulcsokat napközbeni távozáskor is kérjük mindig leadni, panziónkban nonstop (éjjel-nappali) recepciós/porta ügyelet van.

A PANZIÓBAN VALÓ TARTÓZKODÁS ALATT:

 1. Reggelit 7.00-9.00 óra között, szombaton és vasárnap 7.00-tól 9.30-ig tudunk biztosítani a reggelizőben. Igény esetén ez korábban is kérhető. Szobákba és teraszokra nem áll módunkban reggelit felszolgálni, szobaszervizünk nincs. Kérésre hideg reggelit biztosítunk.
 2. Naponta 10.00 – 15.00 óra közötti időszakban a vendég kívánsága figyelembevételével a szobát kérjük a mindennapi takarítás miatt rendelkezésre bocsátani.
 3. Minden szobában található minibár (hűtőszekrény) és a recepción hűtővitrin, melyből a fogyasztás nincs benne a szoba árában. Igénybevétel esetén fizetés árjegyzék szerint.
 4. Minden szobában található telefon.

Recepció                  0, vagy 130 vagy 131

Reggeliző                 128

Szobaszámok            101-125, pl.12-es szoba szobatelefonszáma: 112.

A panzión kívülre való telefonálás vonalas telefonon csak a recepcióról lehetséges. A telefonálás plusz költséget jelent, melyet a recepción található számláló mér, és ennek alapján lehet kiegyenlíteni. Lehetőség van külső, bejövő hívások direkt a szobában történő fogadására, a 00-36-52-532-519 hívószámon és a szoba mellékszámának betárcsázásával. (101-125 mellék).

 1. A recepción egész nap lehetőség van kávé, cappuccino, frissítő stb. fogyasztására, térítés ellenében.
 2. A szobákban ingyenes internet hozzáférés van, Wi-Fi kód a recepción. A recepción 2 számítógép, a 19. és 20-as apartmanok előterében pedig 1 számítógép áll térítésmentesen nonstop a Vendégeink rendelkezésére (internetezési lehetőség).
 3. Látogatót fogadni 9.00-20.00 óráig csak a recepción való előzetes bejelentést követően lehet. Ezt megelőző és követő időpontban a panzió udvarán és a szobákban látogató vendég nem tartózkodhat. Vendégvárás a recepción. Nem a Centrum Panzió vendégeivel való üzleti tárgyalás, baráti megbeszélések zavarhatják a vendégeinket.

Ezen igény a vendégeink nyugalma, kényelme, biztonsága és értékeinek biztosítása, védelme érdekében történik

 1. A szobát az emberi erkölcs szabályai szerint kötelesek a Vendégeink használni.
 2. Kérjük hangos beszéddel, (televíziózással, rádiózással, zenehallgatással…) 22.00 óra után és a reggeli órákban, de lehetőleg napközben sem, ne zavarják a pihenő vendégeink nyugalmát.
 1. A panzióban, szobákban, berendezési tárgyakban okozott rongálás, vagy az átadott szobakulcsok elveszítése esetén a keletkezett kárt kötelesek a vendégeink megtéríteni.
 2. Olyan elektromos berendezést, feszültség átalakító adaptert, mely a vezetéket rongálhatja, túlterhelheti, vagy leégetheti, nem lehet használni. Magyar szabvány szerintit kérje a recepción.
 3. Kérjük Vendégeinket, hogy vasalási igényüket csak az erre kijelölt helyen, a recepció alagsorában rendezzék. Vasalóasztalt, vasalót ingyenesen biztosítunk.
 4. A panzióba, parkolóba kutyát, macskát, hüllőt és egyéb állatot nem tudunk fogadni, mérgező és szennyező anyagot behozni tilos.
 5. Szobáinkban és az épületekben a dohányzás nem megengedett. Erre lehetőség a teraszokon és a kertben biztosított (kijelölt dohányzóhely). A Tűzrendészeti Szabályzatunk szerint, a Panziónkban (szobákban, teraszokon és bárhol máshol) nyílt láng használata (gyertya, tűzgyújtás, fáklya…) tilos!
 6. Ittas állapotban levő, valamint magatartásával a közerkölcsöt sértő vendégnek a szoba átadását megtagadhatjuk, itt tartózkodása esetén eltanácsolhatjuk.
 7. Munkaruhában (formaruha, vagy más öltözet, amelyben fizikai munkát végeznek és a panzió berendezéseinek, kárpitjainak tisztaságát veszélyezteti) a panzióba bejönni, tartózkodni, a szobákat és a reggelizőt használni nem lehet, csak utcai ruhában.
 8. A panzió szaunáját és jacuzziját külön díjazásért reggel 9.00 órától 18.00-ig óráig – kizárólag a panzióban lévő, bejelentett vendégeink- használhatják. /a Recepciónál előzetes igénybejelentés szükséges/. A szauna, jaccuzzi helyiségeibe szeszes italt, sört, törékeny anyagot, /üveg, pohár…/ bevinni tilos és balesetveszélyes, dohányozni tilos. A szaunából vészcsengővel lehet jelezni probléma esetén, a csengő a recepción szól.
 9. A vendégek panzióban való tartózkodása idején napközbeni távozáskor-érkezéskor szíveskedjenek a szoba-kapu kulcsot a recepción leadni és elkérni.

 

TÁVOZÁSNÁL:

 

 1. A távozás napján délelőtt 10.00-ig, illetve külön megállapodás szerinti időben kérjük a szobát (szobákat) átadni.
 2. Ha a vendég a távozás napján tovább maradna, úgy 16.00-ig való tartózkodás esetén-, ha ez újabb vendég érkezését nem zavarja- 1,5-szeres szobaár, amennyiben 16.00 után távozik a vendég, úgy 2-szeres szobaár kerül meghatározásra.
 3. Amennyiben a távozás napján a szoba elhagyását követően tovább szeretne vendégünk Debrecenben tartózkodni, lehetősége van csomagját a recepción elhelyezni. (megőrzési díj) Másik megoldás; ha parkolóban lévő gépjárművébe teszi be csomagját. Parkolóban való tovább maradás esetén, a szoba elhagyásánál feltüntetett -pakoló ár szerinti – felárak kerülnek felszámításra.
 4. Érkezéskor a szállás díjat és reggeli díjat, a távozás előtt az egyéb igénybe vett szolgáltatások árát (reggelinél extra szolgáltatások díja, telefon, minibár…) kérjük készpénzben kiegyenlíteni.
 5. A panzióból való távozás esetén a szoba, és egyéb kulcsokat kérjük a Recepción leadni.

A Centrum Panzió (Debrecen) hívószámai:

Telefon:      00-36-52 / 416-193,                               Telefon/Fax    00-36-52 / 442-843

Telefon       00-36-52 / 532-519     Direkt, közvetlen szobák hívhatóak.

E-mail:     debrecen@panziocentrum.hu       Honlap:    www.panziocentrum.hu

 

Kellemes tartózkodást és jó pihenést kívánunk minden kedves Vendégünknek a Centrum Panzió tulajdonosai és munkatársai!

Papp István, családja tulajdonosok és munkatársaik

Az IFA helyi városi adó, melyet az Önkormányzat állapít meg. A szálláshelynek kötelező beszedni és az Önkormányzat felé befizetni.
Mentességet élveznek az IFA megfizetése alól:

 • 18 éven aluliak
 • Fekvőbeteg szakellátásban, vagy szociális intézményben ellátott személyeknek
 • Közép-,és felsőfokú oktatási intézmény tanulói vagy hallgatói jogviszonya alatt állóknak akkor, ha szakképzés keretein belül tartózkodnak az önkormányzat illetékességi területén, és töltenek ott legalább egy vendégéjszakát.