Centrum Panzió komfortosítása, gyerek-és családbarát szolgáltatással történő fejlesztése, további szolgáltatásbővítések és energiaracionálás 

TFC-1-1-1-2017-2017-00165

a Kedvezményezett neve

PAPP-KER-TERV-SZOLG Kft.    
• a szerződött támogatás összege,

59 035 288 Ft

• a támogatás mértéke (%-ban),

70%


• a támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása,

A Centrum Panzió közel 20 éve működik. Az első kivitelezéskor az utcafronti főépület, majd szakaszosan több ütemben az udvari épületek épültek meg. A kivitelezés során az akkori előírások és technika szerint épültek az egységek. Az azóta eltelt időszak, emelkedő energiaárak és üzemeltetési költségek, valamint az avultság figyelembevételével indokolt és szükséges a meglévő felépítmények és infrastruktúra korszerűsítése, felújítása, az újabb szolgáltatásokhoz kapcsolódó fejlesztések kialakítása. Ezen fejlesztések elsősorban a vendégek komfortérzetének javítása, a panzióban lévő gyerekes családok szabadtéri és szobai életterének, játszóterének bővítése, az épületek külső hőszigetelése, a kazánok, melegvízellátó-berendezések teljes cseréje, napelemek elhelyezése, konyhatechnológiák korszerűsítése, külső-belső esztétikai és lakberendezési, komfortérzeti fejlesztések. A projekt megvalósításával kedvezőbb működési/ költségkondíciók jönnek létre. Az üzemeltetési hatékonyság és korszerűsítések jobb kapacitás-kihasználtságot, vendégéjszakák számának növelését eredményezik.   

• a támogatott projekt befejezési dátuma:

2020.04.30

„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”

A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2019-04397 Projekt címe: Gyakornoki program a PAPP-KER-TERV-SZOLG Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 6 598 950 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt kezdete: 2020.02.04.

A projekt fizikai befejezése: 2022.04.27.

A projekt célja:

A 6 598 950 Ft Európai Uniós támogatás segítségével a PAPP-KER-TERV-SZOLG Kft. lehetőséget biztosított 2 fő pályakezdő gyakornok részére, amellyel a vállalkozás elősegítette a munkahelyteremtést, valamint a gyakornokok által megszerzett szakképesítés hasznosulását. A gyakornokok foglalkoztatási ideje 13,5 hónap volt.

A projekt során lehetőséget biztosítottunk a gyakornokok számára, hogy a megszerzett tudásukat kamatoztatni tudják, valamint ezzel hozzájáruljanak a vállalkozás által végzett tevékenység ellátásához, működéséhez.

A projekt keretében emellett a foglalkoztatással összefüggő (tárgyi) eszközök is beszerzésre kerültek (pl. számítógépek, fénymásoló), valamint a gyakornokok beilleszkedését – a szintén ezen projekt keretein belül foglalkoztatott – 1 fő vállalati gyakornoki kapcsolattartó segítette. A gyakornoki kapcsolattartó segítette a gyakornokok mindennapi munkáját, mellyel hozzájárult a gyakornokok szakmai fejlődéséhez.

A gyakornokok a projekt végére releváns szakmai tapasztalatokkal gazdagodtak, illetve referenciák szerezhettek.

A projekt a Széchenyi 2020 Program keretében valósul meg.

Projekt kód: GINOP-9.1.1-21 - Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram Projekt cím: Készletbeszerzés, bér és béren kívüli működési költség

Kedvezményezett neve: PAPP-KER-TERV-SZOLG Korlátolt Felelősségű Társaság

Kölcsön összege: 10.000.000 Ft

Projekt összefoglalás: Készletbeszerzés, bér és béren kívüli működési költség